Brouwerij & Stokerij

Brouwerij & Stokerij Oijen
Ambachtelijk gebrouwen Oijens bier. Sinds 1989.
Ambachtelijke gestookte Oijense distillaten. Sinds 2016.

DE BROUWERIJ

De van oudsher industriële Brouwruimte met Brouwlokaal is momenteel de werkplek van de Brouwer en de Stoker. In de Brouwerij (deels wordt er gewerkt in de productiebrouwerij in Lith)wordt volgens oude receptuur en met verrassende  ingrediënten gewerkt. Zonder toevoeging van geur-, kleur- en smaakstoffen. Het bier vloeit vervolgens uit flessen en bierleidingen in geheel Nederland en daarbuiten. Onze huistap, met altijd Oijens pils en speciaal bieren onder de knop, lest de dorst van de gasten van het restaurant en het terras in Oijen.

We hebben een smaakvol en kleurrijk assortiment. Merknaam: Oijens.
Dankzij de secuur samengestelde recepten en de verrassende ingevingen van de Brouwer, hebben onze bieren stuk voor stuk een eigen karakter.

Leer meer over onze bieren  en proef ze vooral.
Kun je niet wachten? Bestel ze dan online op onze webshop

DE STOKERIJ

De Stokerij van Jan, van Jan Limoen, dat  is de man achter onze eigen distillaten.
Hij maakt in de Stokerij zijn eigen Hollandse Limoncello, de limoncello van Jan Limoen. Een mooi product dat voortkomt uit ons eigen Oijense bier.

Jop, de 2de zoon van PK en Carlette is de Stoker en is Jan! Bij hem gaat z’n hart sneller kloppen wanneer het gaat om heerlijke Hollandse Limoncello.
Maar ook bij de later aan zijn assortiment toegevoegde Gin en Kruidenbitter.
In de Stokerij hier maakt hij Limoncello, Gin en Kruidenbitter onder de naam Jan Limoen, Jan Jajum en Jan Jaeger. Ook Jan Limoen heeft afnemers door het hele land maar uiteraard bieden we zijn producten graag onze gasten in huis aan.

Nieuwsgierig? Kom lekker proeven bij ons in Oijen of bestel ze op onze webshop

De Brouwerij & Stokerij zijn open voor proeverijen en een uitleg over onze werkwijze.  Onze medewerkers ontvangen jullie graag en beantwoorden de vragen.  Sommige dingen zijn geheim.
Lang niet alles.

 

VOLG BIERBROUWERIJ
OP SOCIAL MEDIA