Activiteiten

img_4576 img_3479-bwsolex rijden brabantLachworkshop - Bierbrouwerij Oijen

Er is van alles te doen. Activiteiten voor een familiedag, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, met het team of welke groep dan ook. Om een leuke dag te plannen, kun je contact opnemen met Carlette, Noortje of Lonneke. Wij geven vast een voorzet. Neem ook eens een kijkje bij onze arrangementen.

  Handboogschieten - Bierbrouwerij Oijen Wandeling - Bierbrouwerij Oijen botsbal - Bierbrouwerij Oijen TukTuk - Bierbrouwerij Oijen

Bezoek de bierbrouwerij

Wanneer je het bourgondische leven komt ontdekken bij ons bedrijf kun je een bezoekje aan onze bierbrouwerij natuurlijk niet overslaan.

We bieden een aantal activiteiten in onze brouwerij.
Kijk hier voor meer informatie

De vriendengroep uit Hegelsom heeft genoten van de proeverij, rondleiding ,en bier(tjes).
De gastvrijheid en sfeer was uitstekend.
Zeker voor herhaling vatbaar
Sport & Spel

Leuke activiteiten voor en jong en oud!

Botsballen met je vriendengroep, een Boeren 6 kamp tijdens de familiedag of wat dacht je van de uitdaging tijdens het 30 seconds spel?

Lees meer

Wat hebben we gelachen tijdens het boeren 6kamp, heerlijk die oudhollandse spelletje in combinatie met de huisgemaakte bieren
Proeverijen

We hebben een aantal heerlijke proeverijen voor jullie samengesteld.
Proeven is weten. En een heerlijk excuus om veel en méér te proberen.

Lees meer

Workshops

Doe mee aan een van de vele workshops die Bierbrouwerij Oijen te bieden heeft.  Van creatieve tot culinaire workshops

Lees meer

Voor de 3e keer een bezoek gebracht aan de Bierbrouwerij. 3x een ander arrangement en 3x alles prima geregeld! Leuke locatie, super lekker gegeten, gastvrij personeel en een erg gemoedelijk sfeertje!
De braaiworkshop was echt een aanrader! Ik kom graag weer terug!
On Tour

Een middagje touren met de solex, tuktuk, tandem, Maasmeandertrein of te voet.
Het kan bij ons allemaal!

Lees meer

Met 12 vrouwen een hele dag op pad. We hebben heerlijk geluncht. Daarna een hilarische tuktuk-tocht gemaakt, waarbij het weer ons gunstig gezind was. Overigens was het in de tuktuk heerlijk warm, de wind bleef buiten. Daarna lekker borrelen en zelf hamburgers bakken. We hebben er goed van gegeten. De bediening was steeds vriendelijke en voorkomend en aan alle wensen werden voldaan. Top.
Wandelen en Fietsen

Langs de oevers van de Maas is het goed toeven. Hier op de grens van Brabant en Gelderland wordt iedereen op z’n wenken bediend: zonaanbidders en watersporters, maar zeker ook natuurliefhebbers.  Op zoek naar een leuke wandel of fietsroute door dit prachtige gebied?

Lees meer

VOLG BIERBROUWERIJ
OP SOCIAL MEDIA