Overnachten

Bierbrouwerij Oijen is gelegen in een prachtige omgeving die veel te bieden is. Wil je nou meer van het gebied ontdekken en hier langer verblijven?
Dan zijn er een aantal mogelijkheden om te overnachten:

Camper plaatsen

Onze camperplaatsen zijn tijdelijk gesloten.

 

 

Wil je graag een nachtje blijven slapen bij de Brouwerij zelf?
Dat kan!
We bieden de mogelijkheid voor een aantal camper plekken op de parkeerplaats gelegen aan onze Horeca.

Benieuwd naar de ervaringen van andere camper
eigenaren?
Kijk dan hier op de website van Campercontact

€10,00 per nacht
Het Kasteel van Oijen

Samen met uw familie of vriendengroep kunt u hier te Oijen een weekend, midweek of week verblijven in de unieke kasteelkamers van kasteel Oijen. Gelegen op loopafstand van de Bierbrouwerij. Via de prachtige Lindenlaan op de dijk betreedt u het Westelijk Neerhuis van het kasteel, waarin de zeer comfortabele, karakteristieke groepsaccommodatie is gevestigd.

Uiteraard verzorgen we in onze keuken met liefde de lunch of het diner voor de tijdelijke kasteelheren en dames!

Kijk voor meer informatie op de website:

Het Kasteel van Oijen

Oijen-Bierbrouwerij-Kasteel-Oijen

Bij Ons in Haren

Vlak bij de Maas, in een schitterende omgeving, waar de rust je tegemoet komt, maar waar van alles te zien en te beleven valt, kunt u Bij Ons in Haren logeren.

Met een prachtig uitzicht over de weilanden, zult u zich snel thuis voelen in onze gezellige groepsaccommodatie, waar sfeer en comfort hoog staan aangeschreven.

Kijk voor meer informatie op hun website

De Dijkgraaf Maasbommel

Comfortabele en sfeervolle groepsherberg met 22 slaapkamers. Centraal in Nederland gelegen, op steenworp afstand van de Maas en het riante watersport- recreatiegebied ‘de Gouden Ham’.

Kijk voor meer informatie op de website

De keurvorst Ravenstein

Midden in het hart van het historische vestingstadje Ravenstein is Hotel De Keurvorst gelegen. In de omgeving kunt u genieten van mooie kleine dorpjes, uiterwaarden en het bosgebied Herperduin. Tevens is Ravenstein een ideale uitvalsbasis voor plaatsen als Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. Deze zijn goed bereikbaar door de rechtstreekse treinverbinding vanuit Ravenstein.

Kijk voor meer informatie op de website

VOLG BIERBROUWERIJ
OP SOCIAL MEDIA