ARRANGEMENTEN

Eten, drinken en een activiteit. In een combinatie op maat en op elk moment van de dag. Kortom: diverse arrangementen voor levensgenieters. Jong en oud.
Verschillende leuke mogelijkheden voor de invulling van jouw dagje uit. Of het nou gaat om een personeelsfeest, familiedag, vrienden dag of teambuilding, wij bieden een geschikt programma.
Op onze landelijke locatie, gelegen in de prachtige omgeving van de Maas. Van actief tot educatief.

Wil je het zelf organiseren of geef je het liever uit handen. Hieronder vind je een aantal arrangementen, die wij speciaal voor jou hebben samengesteld.
Gebaseerd op de meest populaire activiteiten en eet-mogelijkheden bij onze brouwerij.
Wat dacht je van een Kopstootproeverij met een Sharing Dinner. Of ga je de omgeving verkennen met de Maasmeander trein in combinatie met een heerlijke lunch?

Het hele jaar door kun je bij ons terecht. Bij mooi weer kun je genieten van ons landelijke terras, in de wintermaanden juist lekker warm binnen bij de houtkachel onder het genot van een goed glas bier.

Weet wel: bijna alles is mogelijk bij de Bierbrouwerij. Voor groepen boven de 10 personen stellen we graag een arrangement samen.
Wil je graag een losse activiteit boeken, kijk dan hier.
Wil je graag een all-in arrangement met eten, een activiteit en drinken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook dat kan bij onze Brouwerij.
Informeer naar de mogelijkheden. Mail ons!  Noortje, Lonneke of Carlette denken graag met je mee.

VOLG BIERBROUWERIJ
OP SOCIAL MEDIA