Brabantse BBQ Meating 23 september

Op zaterdag 23 september verzamelen liefhebbers van de barbecue zich om 13.00 uur op ons terras. Samen met BBQuality en H32 organiseren wij de eerste ‘BBQ-meating’ ooit.  Deze dag draait het vooral om vlees. Er wordt gestreden om eervolle braaititels, tijdens masterclasses kunnen vaardigheden worden bijgespijkerd en er wordt geproefd. Veel geproefd.

Lekker eten en leerzame momenten zullen elkaar de 23e afwisselen en aan het einde van de middag reiken we de prijzen uit.  Een braaiwonder hoef je heus niet te zijn, want het gaat puur om de fun.

Wie bakt de beste?

Deelnemers gaan uitvechten wie de ‘Beste Burger’ en de ’Beste Saté van Brabant’ bakt. Wil jij kans maken, moet je een vierkoppige jury zien te overtuigen van hun barbecuekwaliteiten. Wie zijn dat?

  1. Huub Hamar de la Brethoniere (winnaar Grillmaster)
  2. Dirk van Grienven (BBQ-virtuoos)
  3. Rico Willems (chefkok H32)
  4. Karel Verhouden (Lowland Smokers)
  5. Marcel vd Sluijs (MacsBBQpit)  www.macsbbqpit.com

Zij letten op appearence, taste en tenderness. Dus… daag je vrienden uit, bak de beste burger of saté en versla ze.

Demonstraties, live muziek en limocello

En er is nog veel meer te beleven! De BBQ-meating start met een masterclass ‘uitbenen van een varken’ en later op de middag is ‘fileren en roken van een vis’ het thema.

Verder:

  • Natuurlijk een Oijens biertje
  • Hollandse Limoncello van Jan Limoen
  • Rico Willems kookt
  • En de band Dude speelt vanaf 16.00 uur

Zie het als een klein en relaxed festivalletje.

 

Aanmelden

Deelname aan de BBQ-meating is gratis. Je moet wel zelf voor uitrusting en vlees zorgen. Meer informatie of inschrijven? Check: www.speciaalbierbrouwerij.nl/bbq-meating.

 

« »

VOLG BIERBROUWERIJ
OP SOCIAL MEDIA