Coronaproof genieten bij onze Brouwerij, ook in de wintermaanden

Bij Bierbrouwerij Oijen kan je eten en drinken in de oude boerderij aan de Maas. Er wordt in de Brabants bourgondische keuken gewerkt  met veel verse streekproducten. De gast kan, terwijl onze koks zich uitsloven, genieten van het landleven en onze speciaalbieren .

In deze coronatijd, ook bij minder weer en in de winter weten we bij Bierbrouwerij Oijen dat sfeertje nog steeds goed te vatten. Het gezellige restaurant is uitgebreid met een sfeervolle warme tent. Met een gezellige zit, kussentjes, dekentjes. Zo zitten de gasten gezellig met elkaar op  1,5 meter van elkaar.

Behaaglijk voor de gasten die het gehele jaar door op ons terras willen zitten, van onze sfeer willen genieten en zich bovenal veilig en welkom kunnen voelen.

Dus als het aankomt op gezellig eten en drinken bij de Bierbrouwerij kunnen we zeggen dat we dat goed kunnen regelen. En als we dat goed regelen dan bedoelen we ook ECHT goed regelen. Niet in de minste plaats omdat er – wat ons betreft – geen mooier gebied is in de regio dan in Oijen/Oss aan de Maas. Mooie fiets -en wandelpaden, mooie natuur, pittoreske dorpjes. Langs deze routes tref je ons.

« »

VOLG BIERBROUWERIJ
OP SOCIAL MEDIA