Nieuws

Nu ook mosselen als voorgerecht!

Heb jij ze al geproefd? Onze heerlijke Oijense mosselen!

Ze zijn nu ook al voorgerecht te bestellen.

Verse


Lees meer

Opening Zandsculpturen route Jeroen Bosch

Vandaag is de kunstenaar bezig bij Bierbrouwerij Oijen met het maken van het laaste zandsculptuur van


Lees meer

Het is weer tijd voor Mosselen

Zeg ken jij onze Mosselman?
Onze Frits heeft weer een aantal lekkere gerechten voor jullie klaar staan.

Vanaf


Lees meer

Nieuw arrangement: Zand trappen

In samenwerking met het Zandsculpturen festival Brabant , H32 in Oss en onze Bierbrouwerij verzorgen


Lees meer

Koken met Syriërs

تناول الطعام معا
Eten verbindt: in elk land, elke cultuur is eten een sociale gebeurtenis.

Kom


Lees meer

Vaderdag bier

Ben jij nog op zoek naar een origineel vaderdag cadeau?
Wij hebben nu een echt papa biertje om de papa's


Lees meer

Het Zandsculpturen festival 2016

Ben je nog op zoek naar een leuke locatie voor een Zomerse borrel, BBQ met collega's, vrienden of familie. Neem


Lees meer

Chefkok Frits vertelt…. Asperges

Als echte liefhebber van asperges deel ik graag één van mijn recepten met jullie. Een lekker fris voorgerechtje met asperges en lauwwarme gerookte zalm.

Benodigdheden (voor 4 personen):
12 asperges


Lees meer

Asperge seizoen

Asperge seizoen is al weer enige tijd geopend!
Chefkok Frits maakt de de lekkerste gerechten die we buiten onze kaart presenteren !
Onze asperges komen van Tuinderij ‘t Tuureind uit Berghem.
 
Voorgerecht
Asperge


Lees meer

Vaderdag

Wil jij je vader eens in het zonnetje zetten? 
Kom op Zondag 19 juni genieten van onze Vaderdag Brunch


Lees meer

VOLG BIERBROUWERIJ
OP SOCIAL MEDIA