Nieuws

Brabantse BBQ – Meating

De beste burger en/of saté van Brabant!

Maak jij de lekkerste burger en/of saté van Brabant? Op


Lees meer

Medewerkers gezocht

Ben jij op zoek naar een leuk (bij)baantje in de Horeca en altijd al eens willen werken in de wereld


Lees meer

Nieuwe (braai) kaart

Bij deze wintermaanden hoort natuurlijk ook een menukaart die perfect aansluit op deze koude dagen.
Gezellig


Lees meer

Wildgerechten op ons menu

Vanaf vandaag is het een wilde bedoeling bij Bierbrouwerij Oijen

Frits heeft zich helemaal laten gaan en heerlijke wild gerechten samengesteld!
Natuurlijk zijn deze gerechten heerlijk te combineren


Lees meer

Leven in de Brouwerij tijdens de Winter

Met deze zomerse temperaturen is het goed toeven op ons landelijke terras. Ondertussen komt langzaamaan de Herfst om het hoekje kijken.

Maar wist je dat er in de herfst en wintermaanden ook voldoende


Lees meer

Nu ook mosselen als voorgerecht!

Heb jij ze al geproefd? Onze heerlijke Oijense mosselen!

Ze zijn nu ook al voorgerecht te bestellen.

Verse Greenshell mosselen met tomatentapenaden
gegratineerd met Roquefort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk


Lees meer

Opening Zandsculpturen route Jeroen Bosch

Vandaag is de kunstenaar bezig bij Bierbrouwerij Oijen met het maken van het laaste zandsculptuur van


Lees meer

Het is weer tijd voor Mosselen

Zeg ken jij onze Mosselman?
Onze Frits heeft weer een aantal lekkere gerechten voor jullie klaar staan.

Vanaf vandaag serveren we de echte Zeeuwse mosselen op 4 verschillende wijzes:

 
Voorgerecht 
Greenshell


Lees meer

Nieuw arrangement: Zand trappen

In samenwerking met het Zandsculpturen festival Brabant , H32 in Oss en onze Bierbrouwerij verzorgen we een nieuwe arrangement voor een culinair en cultureel dagje uit op de fiets.

Al vanaf €15 kun


Lees meer

Koken met Syriërs

تناول الطعام معا
Eten verbindt: in elk land, elke cultuur is eten een sociale gebeurtenis.

Kom


Lees meer

VOLG BIERBROUWERIJ
OP SOCIAL MEDIA