Restaurant

Lunch, diner en borrelhap. Bereid in de bourgondisch Brabantse keuken, waar we met veel verse streekproducten koken. Dat proef je. 

De voormalige boerderij is omgedoopt tot bierbrouwerij en restaurant. Ruimtes hebben een andere bestemming gekregen, maar de landelijke sfeer is bewaard gebleven. Geniet in elk vertrek van het lekkers. Kijk hier voor onze menukaart en onze braaikaart

Restaurant - Bierbrouwerij OijenHet Bierlokaal

Is het hart van de brouwerij. In de rook van de ketels vertelt de brouwer graag over zijn bieren. Verbouwd tot een sfeervolle zit met industrieel design. Dichtbij de oorsprong.

 

 

 

Hap & Tap

De oude drinkbakken herinneren je aan de dorst van de koeien. In de voormalige koeienstal hangt nu een knusse kachelsfeer. Hier tafel je met een kleiner gezelschap of drink je een biertje bij de kachel.

 

Het Proeflokaal

Dit was vroeger de hooischuur. Nu is het huiselijk en goed toeven aan de bar. Geschikt voor gezellig samenzijn van grotere groepen.

 

 

 

De verandaVeranda Bierbrouwerij Oijen

Vanuit onze houten aanbouw heb je uitzicht over de polder. Een fijne plek om te zitten. En te ontmoeten. Met een beetje mazzel staat onze kok boven de hete houtskolen van de braai.

Het terras

Gezellig en rustiek. Het favoriete plekje van velen is onder de oude moerbeiboom. De kids spelen in het veld en op de air-trampoline.

Eten in een oude boerderij aan de Maas

VOLG BIERBROUWERIJ
OP SOCIAL MEDIA