ETEN & DRINKEN

Bij de Bierbrouwerij heb je een ruime keuze uit smaakvolle voorgerechten, vers bereide hoofdgerechten en heerlijke nagerechten.
Stel zelf een  smakelijk diner samen bij ons menu of kies een voor een groter gezelschap uit: eten groepen

Kom jij ook lekker bij ons eten in Oijen? Voor iedereen die liever van de Braaikaart kiest hebben wij heerlijke  gerechten! Dit zijn onze vlees toppers !! Voor deze gerechten gebruiken we wat exclusievere producten, speciaal voor de echte  liefhebbers.

 

De voormalige boerderij is omgedoopt tot Bierbrouwerij en restaurant. Ruimtes hebben een andere bestemming gekregen, maar de landelijke sfeer is bewaard gebleven.
Geniet in elk vertrek van het lekkers!!

Het Bierlokaal

Is het hart van de brouwerij. In de rook van de ketels vertelt de brouwer graag over zijn bieren. Verbouwd tot een sfeervolle zit met industrieel design. Dichtbij de oorsprong.

 

Restaurant - Bierbrouwerij Oijen

 

 

 

Hap & Tap

De oude drinkbakken herinneren je aan de dorst van de koeien. In de voormalige koeienstal hangt nu een knusse kachelsfeer. Hier tafel je met een kleiner gezelschap of drink je een biertje bij de kachel.

 

Het Proeflokaal

Dit was vroeger de hooischuur. Nu is het huiselijk en goed toeven aan de bar. Geschikt voor gezellig samenzijn van grotere groepen.

De veranda

Vanuit onze houten aanbouw heb je uitzicht over de polder. Een fijne plek om te zitten. En te ontmoeten. Met een beetje mazzel staat onze kok boven de hete houtskolen van de braai.

Veranda Bierbrouwerij Oijen

 

Het terras

Gezellig en rustiek. Het favoriete plekje van velen is onder de oude moerbeiboom. De kids spelen in het veld en op de air-trampoline.

VOLG BIERBROUWERIJ
OP SOCIAL MEDIA